Geen producten (0)

"The best things in life are stil handmade"

Lost & Found is een klein webwinkeltje met allerlei handgemaakte en unieke producten en accessoires, vintage en nieuw. Met zorg geselecteerd, perfecte cadeautjes om weg te geven.

Het idee voor de webshop is begonnen met mijn passie voor mode en stoffen, naast Lost & Found werk ik ook als modeontwerpster bij een bekend kleding merk.
Ik vind het leuk om iets handgemaakt en persoonlijks te maken, door de geborduurde naam word het ook iets speciaals om te bewaren voor later. 
Het is heel bijzonder als een item van Lost & Found iemands lievelings knuffeltje wordt en daardoor deel uit gaat maken van zijn of haar herinnering.
Alles wordt met liefde handgemaakt en kan naar wens aangepast worden, daardoor wordt het iets unieks.
 
Voor mijn werk reis ik veel, naar vb New York, Londen en Hong Kong. Daar haal ik veel inspiratie en ideeën uit het straat beeld en bezoeken van kleding / vintage winkels en musea,
maar ook van het bekijken van heel veel blogs. Deze inspiratie vertaal ik naar babyaccesoires en kleding voor Lost & Found.

Als je meer wilt weten over Lost & Found, kan je de contact pagina invullen of mailen naar mailto:info@lostandfoundonline.nl

Liefs, Naomi